AKÇA Lojistik

Adres

Güneydoğu Galericiler St. 11 Blok No:3 Kızıltepe/Mardin


Yetkili:
Ferzende Ferhan Hüseyin

Telefon:
0 482 312 05 11

E-Posta:
logistics@akcalogistics.com.tr

Web Site :


2003 Yılında ‘' İMKÂNSIZ YOKTUR, ZOR İKİ GÜNDÜR ’' sloganı ile iş hayatına başlayan Ferzende Ferhan Hüseyin 18 yıldır logistic alanında hizmet vermeye devam ediyor.

İlk şirketini Irak Zaho’da kuran Ferzende Ferhan şu anda Zaho, Erbil, Mardin, Mersin, İstanbul ve Ankara’da ofisleri bulunuyor.

Ferzende Ferhan Akça Logistic adı altında 18 yıldır büyük bir tecrübe ve teminatla birlikte hizmet vermeye devam ediyor.

18 yıldır hizmet veren Ferzende Ferhan ve Akça Logistic hava, kara ve deniz yoluyla mesafe ve boyut fark etmeksizin her türlü eşyanızı taşımaya hazır.

2003 yılında 2 araçla hizmete başlayan Ferhan şu anda ise 45 adet Öz mal ve 32 adet kiralık araçla Avrupa’dan Basra’ya, Basra'dan batı ülkelerine boyut, mesafe ve zaman fark etmeksizin kara, deniz ve hava yoluyla hizmetini son hızla sürdürüyor.

Özellikle gümrüklerde ve limanlarda gösterdikleri araç takip sistemleriyle beraber halkın güvenini kazanan Ferzende Ferhan ve Akça Logistic şu anda ise müthiş bir uyumla hizmet vermeye devam ediyor.

Akça Logistic’in Hizmetleri;

1-) Türkiye’den Orta Doğudaki herhangi bir varış noktasına Hızlı Kargo hizmeti.

2-) Türk limanlarından İç, transist ve çapraz rezervasyonlara doğrudan LTL, FTL kargo hizmeti.

3-) Şirkete gelen malların güvenliği açısından Irakta Aktarma ve Depolama alanı ayrı yeten Forklift ve Vinç hizmeti.

4-) Verilen teminat açısından 7/24 kargo hareketi ve konum raporları.

3-) Taşınılan malzemenin Sigorta teminatı altında güvenle mesafe fark etmezsizin her yere ulaştıra bilme hizmeti.

5-) Şu anda ise Dünyada insanların yaşadığı her yere Kara, Deniz ve Hava yoluyla kargo taşımacılığı.

‘‘İMKÂNSIZ YOKTUR, ZOR İKİ GÜNDÜR’’

Akça Logistic olarak vizyonları entegre lojistik çözümleriyle, müşterilerine lojistik hizmetinden daha fazlasını sunan, bugünkü tecrübeleriyle sektörün yarınına yön veren, başta müşterileri olmak üzere, tüm paydaşları tarafından küresel ölçekte en çok tercih edilen lojistik aktörlerinden biri olmak.

Akça Logistic misyon olarak her zaman kaliteli hizmet anlayışı ile sorunsuz ve güvenli bir taşımacılık hizmeti ile 2003'den bu yana gittikçe gelişerek ve büyüyerek hizmetlerine durmaksızın devam etmekteler. 

Gold Firmalar