Beytüşşebap Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Adres

Ali Çavuş Mahallesi Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu Bölgesi Beytüşşebap/Şırnak


Yetkili:
Halil Özkan

Telefon:
0 553 802 72 74


Beytüşşebap Belediyesi tarafından 2020 yılında yapımına başlanan, Beytüşşebap Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2021 yılında bitirilerek halkımızının hizmetine sunulmuştur.

Uzunluğu 25 Metre, Genişliği 12 Metre Derinliği ise 1.5 Metre olan Beytüşşebap Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hijyenik ortamı ile siz değerli halkımızın hizmetinde. 

Beytüşşebap Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 7 gün 24 saat devirdaim yapılan suyu ile her daim bereak ve temiz bir şekilde sizleri beklemetedi. Beytüşşebap Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzuda 4 tanesi kum filtresi olmak üzere, 8 tane de su filtresi ile toplamda suyu 12 filtreden geçirerek suyun sağlıklı ve temiz kalmasını sağlamaktadır. 

Haftanın 7 günü halkımıza hizmet veren Beytüşşebap Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu  Perşembe ve Pazar günleri kadınlara hizmet sunarken, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günlerinde de erkek vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. 

Kadınlara hizmet verilen Perşembe ve Pazar günleri saat 10.00 ve 18.00 arası hizmet verilirken, haftanın diğer günlerinde ise saat 10.00 da halkın hizmetine sunulan Beytüşşebap Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu gece saat 00.00'a kadar halkımıza hizmet vermektedir. 

Beytüşşebap Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Kafeterya bölümünde ise 50 kişilik dinlenme kapasitesinin yanı sıra, soğuk ve sıcak tüm alkolsüz içecekler bulunmaktadır.

Beytüşşebap Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda 8 kişilik Türk Hamamının yanı sıra 8 kişilik özel saunası ile rahatlamanızı sağlayacak tüm imkanlar sunulmaktadır.

Özel eşyalarınızı saklayabileceğiniz sizlere özel kilitli dolapların yanı sıra sıcak duş alabileceğiniz 4 adet duşakabin ile hizmetinizde.

Beytüşşebap Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda sosyal alan olarakta, binanın üst katında bulunan 300 kişilik kapasitesi ile yarı kapalı terasının yanı sıra, düğün, nişan, özel günler vb. tüm etkinliklerinizi yapabileceğiniz geniş bir bahçesi ile de siz değerli halkımıza hizmet vermektedir.  

Benzer Firmalar

Gold Firmalar