Karayolları Van Bölge Müdürü Erol'dan Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odasına ziyaret

HAKKARİ TANITIM

Erol,Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir İş İnsanı Naci Tuna ve Yüksekova Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna tarafından karşılandı.

Ziyarette cengiz Topel Caddesinin tekrar asfaltlanması, Dağlıca yolu ve belirli bölgelerde ihtiyaç duyulan trafik ışıklarının yapılması, Güzeldere Tünelinin mevcut durumu, Tarihi ipek yolunda ki orta refüj çalışmaları ve Yeni köprüde yapımı devam eden tünel inşaatı konuları görüşüldü.

Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir,ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek” Verimli  bir görüşme gerçekleştirdik. Ziyarette Yüksekova’nın mevcut sorunlarını dile getirdik.

Özellikle Tarihi İpek Yolunda bulunan orta refüjün Sonbahar ayında yeşillendirilmesi konusunda çalışmaların başlayacağı söylendi.

Ayrıca Dağlıca yolu başta olmak üzere ilçemizde ki çoğu noktalara gerekli olan trafik ışıklarının bırakılması için çalışmaların en kısa zamanda başlanacağı bilgisi paylaşıldı.

Yeni Köprü de yapımı devam eden tünellerde asfalt çalışmalarının devam ettiğini en kısa zamanda tünellerin faaliyete geçmesi için de çalışmaların sürdüğü bilgisi  aktarıldı.”

Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir,  Karayolları Van bölge müdürüne nazik ziyaretlerinden dolayı da  teşekkür etti.