CHP'li Hatipoğlu'nun 2. Tur mesaisi

HAKKARİ TANITIM TV

Seçim çalışmaları kapsamından Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Hakkari Milletvekili adayı Adnan Hatipoğlu, Hakkari merkez Yüksekova ve köylerini ziyaret etti.

Hakkari ve Yüksekova ilçe merkezi ile Ortaç, Gümüşlü, Köşk, Kapalı ve Gürkaynak köylerinde halkla buluşan CHP Milletvekili adayı Hatipoğlu Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istedi.

Millet İttifakı CHP Hakkari Milletvekili adayı Adnan Hatipoğlu yapılan ziyaretle ilgili şunları paylaştı.

''Bu seçimde Cumhur İttifakı tarafından yapılan montaj kasetleri ve yalan siyaseti açığa çıkmıştır. Ötesinde 21 yıllık AKP iktidarı Hakkâri kentine önemli bir hizmet yapmamış vatandaşımıza Korucu kadrosu ve İşkur geçici işçi kadrosu dağıtmaktan ve vatandaşı bunun üzerinden siyaset yapmakla kentimize iş yaptığını sanmıştır. Kentte istihdamı artırıcı tek bir işletme açmadığı gibi iki ülkeye sınırı bulunan bu kentte en son yolu olmayan binası olmayan tabela bir sınır kapısı Derecik açarak vatandaşlarımızla özellikle Derecik ve Şemdinli halkıyla adeta dalga geçmiştir. Millet İttifakı iktidarında bölgeye somut yatırımların yapılacağını gerçek sınır kapılarının açılarak ve sınır ticaretine işlerlik kazandırılarak halkın ekonomik yönden refaha kavuşturacağız.'' dedi.