Ak Parti Hakkari'de kutlamayı iptal etti

HAKKARİ TANITIM TV

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Ak Parti Hakkari il binasında bir araya gelen partililer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim sonuçlarına ilişkin açıklamasını dinledi.

AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, yaptığı konuşmada, güzel bir kutlama programı düzenlemeyi planladıklarını ama genç bir kadının balkondan düşerek hayatını kaybetmesi sonucu kutlamayı iptal ettiklerini belirtti.

Seçimi sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değil, tüm Türkiye'nin, Hakkari'nin kazandığını aktaran Kaya, "Biz kimseye kızgın, küskün değiliz. Kimseyi ötekileştirmeyiz. Hep birlikte Hakkari'yiz ve Hakkari halkı olarak aynı ilde aynı suyu içen insanlar olarak yolumuza devam edeceğiz. Bütün halkımızın hizmetinde olacağız. Bize oy vermeyen insanlarımızın da gönlüne girmek için dürüst ve adil olacağız. Hepimiz bu başarıyla gurur duyuyoruz." dedi.

Partililer, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine sloganlar attı.

Şemdinli ilçesinde de partililer, seçim başarısını, terörden arındırılan Efkar Dağı'ndaki Seyir Tepesi'nde kutladı.

Havai fişek gösterisinin yapıldığı kutlamalarda partililer, ellerindeki Türk bayraklarıyla Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti.

Ardından çarşı merkezine inen partililer, araçlarla şehir turu attı.

Hakkari merkezdeki programa Ak Parti il Başkanı Zeydin Kaya, Ak Parti PM üyesi Avukat Mecit Tarhan, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş ve Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter ve vatandaşlar katıldı.